+38 (068) 984 13 17
office@colormin.ua

Новини

ВІД ІДЕЇ ДО РЕЗУЛЬТАТУ!
ЗВІТ ПРО УЧАСТЬ ПБГ «КАМБІО-ІНВЕСТ» У ВИСТАВЦІ ART GREENFEST 2016
03.10.2016

з 23 по 25 вересня в місті Київ проходила масштабна виставка-ярмарока з ландшафтного дизайну і озеленення. Щорічно в цьому заході беруть активну участь найбільші ландшафтні студії, садові центри і флористи з усіх куточків України. Широка географія учасників та їх досвід, дозволяють виявити потребу ринку, оцінити перспективність нових видів продукції, отримати корисний зворотний зв’язок від наших клієнтів.

 

Стенд Промислово-будівельної групи «Камбіо-Інвест» площею в 20 квадратних метрів поєднував у собі зону екстер’єру — це чудовий сад оформлений газонною травою з розділеними зонами відпочинку і презентаційні зони продукції. Пройшовши по зрізах«SEZIONE», відвідувачі потрапляли в композицію ТМ «WoodLine», продукція якої буде служити довгі роки, — адже це бетонні вироби з реалістичною текстурою дерева!

Відвідувачам виставки також була представлена продукція всім відомої ТМ «Красивый Двор» — широкий асортимент вуличних вазонів і клумб, п’єдесталів і садового освітлення. З продукцією ТМ «Красивый Двор» Ви ще більше удосконалите Вашу ландшафтну композицію.

Перейшовши в глиб стенду, відвідувачі потрапляли в справжню дизайнерську студію інтер’єру, в якій Промислово-будівельна група «Камбіо-Інвест» з гордістю представила продукцію TM Tetstone — 3d панелі і штучний камінь, а так само абсолютно новий напрямок — TM EmpireLOFT — елементи інтер’єрного дизайну в стилі LOFT. Відвідувачі ознайомилися з нашою продукцією у застосуванні, її функціональною практичністю і естетичністю.

Слід зазначити підвищений інтерес відвідувачів виставки до інтер’єрних елементів в стилі LOFT. Бетонні світильники, свічники і навіть бетонні меблі дуже сподобалися відвідувачам, представникам інтернет-магазинів і дизайнерським студіям. EmpireLOFT — це мистецтво поєднувати природні матеріали в модній стилістиці LOFT.

Промислово-будівельна група «Камбіо-Інвест» поставила мету — дати раціональні рішення в ландшафтному дизайні та інтер’єрі. На Виставці ArtGreenFest дана мета була досягнута. Відвідувачі і клієнти групи поставили високу оцінку організації стенду і новим видам продукції. Це дає нам сили йти далі і представляти ще більш ефективні рішення для будівництва та ремонту.

Камбіо-Інвест — від ідеї до результату!

Заказать звонок
+