+38 (068) 984 13 17
office@colormin.ua

Новини

ТМ «Colormin» виступає партнером ІІ Міжнародної пересувної виставки пісочної графіки «Поза часом. Новий погляд »
12.06.2018

Сьогодні відкриваються двері ІІ Міжнародної пересувної виставки пісочної графіки «Поза часом. Новий погляд », де партнером виступає ТМ« COLORMIN ». Виставка почнеться в місті Ізмаїлі вперше і порадує яскравими фарбами всіх бажаючих відвідати її.
Проведення культурних заходів з використанням матеріалів нашого бренду стає вже доброю традицією. У цьому році на виставці бере участь 21 особа з 9 країн і 14 міст. Серед робіт, представлених від наших співвітчизників, хочеться відзначити картину під назвою «Захід», авторства Анастасії Меленцової. Про картину автор говорить так: «На ній я зобразила своє рідне місто піском, чаєм і кавою … Дуже люблю гуляти по історичному центрі міста … Це моя найсвіжіша робота. Попереду у неї багато кілометрів, адже виставка побуває в 8 країнах і 14 містах ».

Урочисте відкриття виставки відбудеться 22.06.2018 року у виставковій залі музею Суворова. У програмі пісочне шоу, виступи наживо і майстер-клас від учасників виставки. А також зустріч з організаторами та учасниками: Ружинською Ганною і Меленцовою Анастасією, учасницею Вікторією Володіною. Запрошуємо на свято піску і світла з ТМ «COLORMIN»!
 

Пісок від ТМ «COLORMIN» ідеально підходить для створення картин в стилі пісочної анімації і пісочної розмальовки, а також може застосовуватися в інших видах творчості, наприклад: скрапбукінзі, створенні флораріумів, акваріумістиці, флористиці, декорі, і інших. Кольорові мінерали ТМ «COLORMIN» — запорука яскравих вражень!

Заказать звонок
+