+38 (068) 984 13 17
office@colormin.ua

Новини

ПБГ «Камбіо-Інвест» бере участь в казковому благодійному проекті
04.07.2018

ПБГ «Камбіо-Інвест» з великим задоволенням і радістю підтримує благодійний проект, організований Інною Полонецькою і Яною Косован. Ми презентували кольоровий пісок ТМ «Colormin». Це універсальний матеріал, який вже давно зарекомендував себе і користується високим попитом, його можна застосовувати в будівництві, ландшафтному дизайні, в оформленні внутрішнього інтер’єру, акваріумів і в усьому, що може придумати фантазія.
Як починався проект?
Одного разу під час проведення майстер-класу для дітей, які проходили лікування в Гематологічному відділенні, виникла ідея про створення книги з терапевтичними казками. Авторам якої хотілося, щоб книга була наповнена чаклунством, цілющою силою і була значима для кожного. В один чарівний осінній вечір дві феї: Інна Полонецька і Яна Косован, придумали головного героя казок — ним стало маленьке Лисеня Міроша. Так з’явилася перша історія про допитливе Лисеня. Ця ідея і знайомство з героєм запалила серця інших казкарок. Завдяки їхній майстерності з’явилися казкові історії про пригоди маленького Міроши в чарівному лісі.

Ідея створення ілюстрацій народилася на піщаному столі. І тут помічником виступив кольоровий пісок нашої ТМ «Colormin», який володіє своїми цілющими властивостями. В руках майстра пісок перетворюється в героїв казок, які оживають один за одним. Книга буде видана на благодійній основі.
Наша команда зробила все можливе, здійснили доставку в короткі терміни подарункової палітри кольорового піску для продовження роботи над ілюстраціями казкових історій лисеняти Міроши !!! Ми підтримуємо і піклуємося про продовження розвитку такого надзвичайного проекту. З такою чудовою групою підтримки все обов’язково вийде і благодійний проект, створений для допомоги і порятунку дитячих життів, обов’язково буде реалізований!

Заказать звонок
+