+38 (068) 984 13 17
office@colormin.ua

Новини

Перша шкільна екскурсія пройшла в Музеї Бетону. Малюнки кольоровим піском від TM «COLORMIN»
12.06.2018

Настав час літніх канікул, школярі звільнилися від уроків, і проводять свій час з користю. Сьогодні наш Музей Бетону відвідала перша шкільна екскурсія учнів одеської загальноосвітньої школи № 41 І-ІІІ ступенів. Крім цього, учнів провели цікавими куточками нашого підприємства, познайомили з виставкою, лабораторією і показали кафедру.

 
Як провести дозвілля на літніх канікулах, провести час з користю, подумати про вибір професії, або просто пізнавально провести час, напевно знають наші екскурсоводи. Музей Бетону на території підприємства відкриває широкі можливості і знайомить з будівельними матеріалами.

Саме на такій екскурсії вперше побувала група з 15 учнів 1-7 класів 41 школи м.Одеси. Дітки змогли не тільки ознайомитися з музейними експонатами, а й доторкнутися до сучасних бетонних виробів, які випускає підприємство. Таким чином, виставка оживила і дала наочне уявлення про матеріал, і варіантах його застосування. Щоб перевіряти міцність бетонних виробів, на підприємстві є власна атестована лабораторія,  яку школярам також вдалося відвідати.
 

 

 

Родзинкою екскурсії став майстер-клас від TM «COLORMIN», що проходив на кафедрі будівельних матеріалів, де учням дали можливість малювати картини з кольорового піску. Мінерали цього бренду безпечні і призначені для різних сфер застосування, включаючи дитячу творчість і розвиток. Багатогранність використання матеріалу захоплює своїми можливостями.
 

 

 

Працювати з таким матеріалом ще простіше зі спеціальними заготовками, на які нанесено двосторонній скотч і все, що залишається, це правильно підібрати і акуратно «прикрасити». Вироби своїми руками — не просто розвага, це і користь.

Малюнок, зроблений своїми руками:

  • розвиває дрібну моторику
  • покращує пам’ять і увагу
  • розвиває логіку і образне мислення

 

 

Таке заняття привело в захват і зацікавило юних відвідувачів. Гості залишилися задоволені від проведеного часу, раділи сувенірам, які дісталися їм на пам’ять. Ми раді відвідувачам будь-яких вікових груп і для кожної аудиторії зможемо провести цікаву екскурсію. Тепер Ви знаєте, що походи в музей можуть бути цікавими і веселими!

Заказать звонок
+